Virgin Galactic  възобнови продажбата на билети за Космоса от сряда.

...
Virgin Galactic  възобнови продажбата на билети за Космоса от сряда.
Коментари Харесай

Virgin Galactic продава билети за Космоса

Virgin Galactic  възобнови продажбата на билети за Космоса от сряда. Компанията за галактически туризъм на Ричард Брансън продава 1000 билета за 90-минутно пътешестване на борда на своя VSS Unity, излитащ от Spaceport America в Ню Мексико, оповестява в. Independent.

Ден по-рано компанията на Брансън разгласи, че отваря още веднъж листата с резервации, като депозитът е 150 000 $, а крайната цена на билета -  450 000 $. „ Във Virgin Galactic чакаме първите хиляда клиента на борда още на първия полет по-късно тази година, когато ще обявим началото на комерсиалното обслужване, постоянните интервенции и увеличението на нашия флот ”, разгласи Майкъл Колглазър, основен изпълнителен шеф на компанията.

700 предварителни резервации бяха направени във Future Astronaut – общественост за полети до ръба на Космоса, през ноември 2021 година Те са планувани за края на актуалната година. Членовете ще се радват на достъп до прекарвания, събития, пътувания и действия за галактическа подготвеност, до момента в който чакат своя галактически полет. Бъдещите астронавти ще се насладят на самостоятелни направления и улеснения от международна класа по време на стратегиите за образование.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР